header_image

Twee moeders, keihard genomen

Plaatsingsdatum:

Angelique is een gescheiden MILF van 39 jaar die een spannend seksleven achter de rug heeft. De moeder van 2 kinderen deed samen met haar ex-man druk mee in het swingerscircuit en mist na haar scheiding de spanning in haar seksleven. Ze wil weer meedoen aan een ouderwetse gangbang en het zaad op haar gezicht en grote borsten voelen.

De lekkere moeder besloot dan ook dat het hoog tijd werd dat ze het heft in eigen handen zou gaan pakken. De advertentie op de seksdatingsite liet aan duidelijk niets te wensen over, het enige waar ze op stond was discretie. Haar kinderen hoefden niet op de hoogte gehouden te worden van haar geheime seksleven.


De hoeveelheid reacties was overweldigend en ze had de hulp van haar zus ingeroepen om te helpen zoeken naar de juiste mannen. De twee waren niet alleen zussen maar ook beste vriendinnen en hadden geen geheimen voor elkaar. Als Angelique aan haar weekend seks zou gaan beginnen zou haar zus op de kinderen passen.

De twee zaten lekker aan de wijn en de opmerkingen over de mannen die zich aanboden voor de gangbang werden steeds schunniger. Met blosjes op haar wangen moest Greta, de zus van Angelique, bekennen dat ze ook wel behoefte had aan een paar dikke pikken. Haar man had al vroeg niet zoveel zin meer in seks en, zolang het discreet bleef, mocht Greta doen wat ze wilde om aan haar behoeftes te voldoen.

Zus gaat mee

Alleen dat gedoe met minnaars bleek ingewikkelder te zijn dan ze gedacht had. Een paar werden verliefd op haar en dat leverde een hoop gedoe op waar ze niet op zat te wachten. Een paar andere bleken grote verhalen te hebben over hun bedcapaciteiten alleen als puntje bij paaltje kwam lieten ze het afweten. Ze had er daarom een punt achter gezet en gebruikte haar trouwe vibrator om tot een hoogtepunt te komen.

Dit was echter een uitgelezen kans die ze niet van plan was om te laten lopen. Een CenterParcs bungalow ergens in het midden van het land, ver van waar ze woonden en vier dikke pikken.

“Weet je”, zei Greta, “ik ga gewoon met je mee. De kinderen kunnen een weekend naar pa en ma en wij zeggen gewoon dat we een zussen weekend gaan houden”.

Angelique was direct enthousiast. Ze hadden vroeger wel vaker vriendjes gedeeld en Greta had meerdere malen aan een trio meegedaan met haar ex-man en zijzelf. Dus ze voelde zich absoluut niet opgelaten als ze haar zus naast zich op bed had terwijl ze een dikke pik met haar mond aan het verwennen was.

Aan het einde van de avond hadden ze vier mannen uitgezocht die aan de voorwaarden voldeden. Twee jongere mannen, eentje van ongeveer dezelfde leeftijd als Angelique en Greta en eentje een stuk ouder maar die had een foto van zijn pik opgestuurd waar beide dames zeer van onder de indruk waren.

Het emailprogramma draaide overuren en uiteindelijk viel er eentje af omdat die niet goed begrepen had dat het om een gangbang ging. Ze hadden er gelukkig eentje in reserve, wel wat jong met z’n 25 jaar, maar hij had volgens de dames een schattig koppie en hij was een beetje verlegen. Iets dat de beide zussen wel aansprak.

Gangbang in een vakantiebungalow

Uiteindelijk was het gelukt om iedereen drie weken later in de CenterParcs bungalow te krijgen. Angelique en Greta hadden niet verteld dat ze met z’n tweeën zouden komen dus de vier mannen, die één voor één binnenkwamen, zagen alleen Angelique in zeer verleidelijke lingerie op de bank zitten. De twee vrowuen waren een paar uur voor de afgesproken tijd al in het park aanwezig om alles klaar te zetten en hadden hun eerste wijntje al naar binnen om een beetje los te komen. De mannen konden hun geluk niet op toen ze de mooie MILF op de bank zagen zitten.

Ze had haar grote tieten in een half open bh gestopt en ze had haar knielaarzen aangedaan, met jarretels erboven natuurlijk. Nadat iedereen zich aan elkaar voorgesteld had besloot Angelique om, het ijs te breken, het bier aan te laten rukken. 

Daar hadden de heren wel zin in dus Angelique riep richting keuken dat het biertijd was. Greta, die zich ook in geile lingerie had gestoken, kwam heupwiegend binnenlopen en de monden van de vier mannen vielen open.

Angelique kon een glimlach niet onderdrukken en begreep waarom de mannen met hun tong op hun knieën zaten. Haar zus was dan wel ouder, 42 jaar, maar zag er 10 jaar jonger uit en ze had een paar tieten die nog groter waren dan die van haarzelf.

Bij Angelique waren de pondjes er her en der bijgekomen maar op de juiste plekken. Een volle vrouw waar je maar al te graag je pik in steekt. Greta daarentegen was slank waardoor haar tieten nog groter leken. Ze had helemaal geen bh aangedaan en liep topless naar de mannen toe en gaf ze hun biertje.

“Aangenaam heren”, zei Greta, toen ze iedereen van bier voorzien had en de mannen nog steeds te overdonderd waren om iets te zeggen. "Ik ben de zus van Angelique en doe ook mee aan de gangbang, tenminste, als jullie daar geen problemen mee hebben."

Alle vier de mannen begonnen door elkaar heen te praten en al snel bleek dat het geen enkel probleem was. De 25-jarige jongen had ondertussen duidelijk wat problemen in zijn broek. De contouren van zijn pik waren duidelijk te zien want die stond strak tegen zijn broek aan. Hij had van Angelique al een stijve gekregen en de entree van Greta had het er niet beter op gemaakt.

Angelique zag dat de verlegen knul, Stephan, het moeilijk had en vroeg liefjes of iedereen het niet prettiger zou vinden om zich uit te kleden. Dat zou de sfeer alleen maar ten goede komen ze zei met een geile blik op haar gezicht. Ondanks dat Stephan verlegen was, had hij als eerste al zijn kleren uit en stond zijn grote piemel fier vooruit.

Ook Nico, de oudere man, Freek, de man van in 40 en Henk, 30 jaar, stonden in zeer korte tijd naakt in de huiskamer van de bungalow. Greta liep naar de ramen toe en sloot de gordijnen om ervoor te zorgen dat de buren geen hartverzakking zouden krijgen. Angelique had de vier heren ondertussen op een rijtje gezet en was zeer onder de indruk van de pikken. De foto’s hadden niet gelogen.

Twee geile moeders gaan los

Ze stopte bij Stephan en ging op haar knieën voor hem zitten en nam zijn pik, waar het voorvocht al afdroop, in haar mond. Greta begon aan het einde van de rij met de pik van Nico die ze, ondanks de lengte, helemaal in haar mond liet verdwijnen. De beide de dames gebruikten hun handen om de andere pikken af te trekken en al snel hoorde je niets anders dan het gekreun van de heren en de zuigende geluiden die de twee zusters maakten.

Nadat ze Stephan bijna tot een orgasme had gebracht stopte ze met pijpen en, ondanks het protest van de jonge knul, schoof ze een plekje op richting Freek en nam zijn pik in haar mond. Ze bleef de pik van Stephan zachtjes aftrekken en telkens als hij dreigde klaar te komen stopte ze en liet hem wat afkoelen. Ze was hem vreselijk aan het pesten en ze genoot van de macht die ze had over de mannen die niets liever wilden dan in haar mond klaarkomen.

Nadat ze Freek ook bijna tot een hoogtepunt had gebracht wisselde ze weer van partner en nam de pik van Stephan weer in haar mond. Ze wilde weer stoppen met pijpen toen ze voelde dat hij bijna klaarkwam maar ze had even buiten de daadkracht van de jonge knul gerekend. Die pakte haar hoofd met twee handen vast en begon haar mond te neuken. Zelfs al wilde ze stoppen kon ze niet omdat ze in een ijzeren greep werd gehouden.

Lekker zo’n knulletje die dominant begint te worden dacht ze bij zichzelf terwijl haar mond geneukt werd. Ze was even gestopt met het aftrekken van Freek en was met haar hand naar haar kutje gegaan en kwam al snel in haar eerste orgasme van de dag terecht, precies op het moment dat Stephan het ook niet meer kon houden en haar keel volspoot met sperma. Ze likte keurig zijn eikel helemaal schoon en pakte vlug de pik van Freek vast die zich aan het aftrekken was en op het punt stond om ook klaar te komen. Met het zaad van Stephan, dat ze nog niet helemaal had doorgeslikt, nog in haar mond begon ze Freek stevig te pijpen. Dat was de druppel voor Freek die heftig klaarkwam en nog meer zaad in de gewillige mond van Angelique spoot. Ze slikte keurig alles door en ook de eikel van Freek likte ze helemaal schoon totdat er geen spoortje zaad meer te vinden was.

Ze was ondertussen zo geil als een pak boter geworden van de pikken en keek even opzij hoe haar zus het er van afbracht. Die was Henk aan het pijpen terwijl het zaad van haar gezicht droop, de oudere man had op het moment dat hij klaarkwam zijn pik uit de mond van de blonde stoot gehaald en had haar hele gezicht ondergespoten. Greta had een mini-orgasme gekregen toen ze het zaad op haar gezicht voelde en was daarna vlug doorgegaan om Henk ook tot een hoogtepunt te krijgen.

Angelique zag aan het gezicht van de 30-jarige man dat hij het ook niet lang meer zou houden en besloot een handje te helpen. Ze manoeuvreerde zich onder de ballen van Henk en begon ze zachtjes te likken. Die wist niet meer hoe hij het had, zijn grote geile fantasie kwam uit. Gepijpt worden door twee oudere vrouwen die allebei de benaming MILF meer dan verdienden. Met kracht spoot hij zijn zaad in de mond van de wachtende Greta die moeite had om alles door te slikken. Er liepen een paar straaltjes langs haar mond, dat was genoeg voor Angelique om iets te doen wat ze altijd al had willen doen maar omdat het verboden gebied was, incest, nog nooit gedaan had.

Beffen

Ze was echter zo geil dat het haar allemaal niet uitmaakte. Ze ging met haar mond naar de mond van haar zus die eerst verschrikt een stukje naar achteren ging maar, bevangen door geilheid, al snel toeliet dat haar zus haar diep begon te zoenen. Ze wisselden het sperma uit dat Greta in haar mond had zitten en Angelique likte daarna zachtjes het gezicht van haar zus helemaal schoon.

De twee waren hun omgeving helemaal vergeten toen ze met elkaar bezig waren. Pas toen Angelique voelde hoe haar kont de lucht in werd geduwd en ze een dikke pik in haar kletsnatte kut voelde kwam ze weer tot zinnen. Ze ging automatisch op haar handen en knieën zitten en genoot van Stephan, de eerste van de mannen die weer een stijve had gekregen.

Angelique was het vermogen van jonge mannen om snel weer een stijve te krijgen even vergeten en was blij dat ze de jonge knul hadden uitgenodigd. Greta ging ondertussen met haar benen wijd voor haar gezicht liggen en Angelique snapte direct wat er van haar verwacht werd. Met het zoenen en het likken had ze een grens overschreden waarvan ze niet wist waar het toe zou leiden. Terwijl ze van achteren geneukt werd begon ze het kutje van haar zus te likken. Freek en Nico waren ondertussen naast Greta gaan liggen en allebei hadden ze één van de enorme tieten in hun mond zitten.

Henk stond er een beetje verloren bij met zijn half stijve pik en wist even niet wat hij moest doen. Gelukkig had Greta de oplossing. De blonde schoonheid was in volledige extase. Haar kutje werd gelikt door haar geile zus terwijl twee mannen met haar tieten bezig waren. Ze kon normaal al klaarkomen als haar gevoelige tepels gelikt werden dus dit was een dubbele stimulans en ze voelde dan ook dat ze in een heftig orgasme terecht zou komen.

Ze wenkte Henk met haar ogen en deed haar hoofd wat achterover en haar mond open. Deze actie liet aan duidelijkheid niets te wensen over en Henk had zijn pik dan ook snel in de gewillige mond van Greta zitten die zachtjes begon te likken om de pik weer stijf te krijgen.

Na een paar minuten moest ze echter heel even stoppen want haar hele lichaam verkrampte door het mega-orgasme dat over haar heen spoelde. Nadat ze weer was bijgekomen ging ze automatisch door met likken en voelde opeens niet mee de tong van haar zus die over haar clitoris heenging maar een pik die in haar geschoven werd. Ze hield haar ogen dicht en liet zich keihard neuken door Nico terwijl Freek zich op haar buik geposteerd had. Greta voelde dat er een pik tussen haar tieten gestopt werd en haar tieten werden bij elkaar gedrukt.

Freek was helemaal in zijn element want nadat hij Greta had zien binnenkomen was dit het eerste dat hij wilde doen, haar tussen haar dikke tieten neuken. Het duurde niet lang of het orgasme dat net afgelopen was kwam bij Greta in volle heftigheid weer terug.

Ze deed haar ogen open en zag vanuit haar ooghoeken dat Angelique keihard geneukt werd door de jonge knul terwijl Nico druk met haar kut bezig was. Henk had ondertussen zijn pik uit de mond van Greta gehaald en was richting Angelique gegaan die zonder problemen doorging waar haar zus gestopt was.

Geil dacht Greta, terwijl ze voelde dat Nico haar kut volspoot. Ze probeerde om elke keer als Freek stootte de eikel die tussen haar tieten vandaan kwam in haar mond te nemen net zo lang tot hij het niet meer hield en haar tieten en gezicht helemaal onderspoot.

“Even rust”, zei ze terwijl ze zag dat Stephan Angelique ook aan het volpompen was en Henk z’n zaad langzaam over haar gezicht naar beneden stroomde. De druppels vielen op de grond maar Angelique was helemaal van de wereld door het orgasme dat ze van het keiharde neuken van Stephan had gekregen.

“Goed plan”, zei Angelique toen ze weer een beetje bijgekomen was. Ze keek haar zus en beide barsten ze in lachen uit.

“En dan te bedenken dat we nog een heel weekend voor ons hebben”, zei Stephan die naar de grote tieten van Greta keek en alweer last kreeg van een stijve pik. 

Meld je gratis aan!

(17 letters en cijfers toegestaan) AANMELDEN

Willekeurige leden:

  • YanaG (41)
  • Skirtup (51)
  • Sexblackie (29)
  • Dian000 (32)
  • Cassisje (24)
  • Mokkababe (47)
  • Kinkyspirit (36)
  • Geilrokje (42)
  • JackySex (44)
  • ClaudiaN (56)